Onze mensen

Jos is afkomstig uit Tongeren maar woont ondertussen al een hele tijd in Vertrijk. Hij is getrouwd met Inge en heeft 2 zoontjes: Emile en William. Hij werkt bij het Vlaams Ministerie van Onderwijs en vorming aan beleidsvoorbereiding, o.m. rond deeltijds kunstonderwijs en brede school. Verder speelt hij piano en keyboard (in de groep Pathetic Joe & Joscar Wilde) en leest hij graag boeken, zowel fictie als non-fictie. 

Jos volgt voor ons de Gezondheidsraad mee op.

Hannelore is 31 jaar, orthopedagoog en groeide op in Kerkom. Zij woont in haar ouderlijke huis samen met levenspartner Ward, moeder Simone en hun kat. Hannelore vindt het zeer belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten en dit voor zowel mens als dier. Sinds haar jeugdjaren werd zij lid van Amnesty International en Natuurpunt. Hedendaags werkt zij als opvangjuf, strijdt zij tegen de ernstige milieuvervuiling en komt ze op voor gelijke kansen. Via het verzamelen en aanbieden van nuttige informatie wil Hannelore mogelijkheden aanreiken om op een gezondere en rechtvaardige manier samen te leren leven.

Tom is  37 jaar, woont samen met Evelien en hun 3 kindjes in Willebringen. In het dagelijks leven maatschappelijk werker in Brussel en daardoor nauw betrokken met wat er zich in de samenleving afspeelt. In 2012 verkozen als gemeenteraadslid.

​Maakt daarnaast deel uit van de Jeugdraad, GECORO, Ouderadviesraad (plaatsvervanger), Gak (plaatsvervanger) en Algemene vergadering PWA Boutersem.

 

tom.vanvlierberghe@groen.be

0486/440020

 

Anja is getrouwd met Sam en mama van Hanna en Lars. Tijdens haar studies fysica en bedrijfseconomie was ze aan de slag in de leiding van een lokale en nationale jeugdvereniging. Als fysicus staat ze al bijna 8 jaar in het onderzoek, eerst in de chiptechnologie voor Philips, tussen 2009 en 2013 op dunne film zonnecellen en sinds kort op materiaalkarakterisatie in imec. Ze woont in Vertrijk.

Volgt voor Groen de Milieuadviesraad (MAR) en ARTO op en is plaatsvervangend lid in de GECORO.

28 jaar,  Mama van 3 kindjes , onderzoekster in de gehandicaptensector, Vertrijk

​Volgt voor Groen Boutersem de GAK op.

59 jaar, is kinesiste en bewegingsopvoedster.  Ze is al jaren werkzaam in Boutersem en houdt jong en oud in beweging! Ze woont in Kerkom.

Ze volgt voor Groen de Ouderenadviesraad.

Mathy is 58 jaar, leidt een klein bedrijf te Roosbeek dat werkt in onderwijs- en opleidingsprojecten, ook in ontwikkelingslanden.

Ze is 63 jaar en net gepensioneerd. Is 40 jaar werkzaam geweest bij acco (academisch coöperatief) te Leuven waar zij in de drukkerij zorgde voor opmaak van boeken, tijdschriften, cursussen en allerhande drukwerk. Milieu ligt haar nauw aan het hart. Zelf verbouwde ze haar woning in Neervelp tot een zo ‘veel mogelijke’ energiezuinige woning.

Sonia maakte van 2000 tot 2006 voor Agalev deel uit van de gemeenteraad.  Tot haar grote vreugde merkt ze op dat voorstellen die ze toen lanceerde ondertussen ingeburgerd zijn.  Ze woont in Butsel met een gezin van zes en werkt in het onderwijs.